În România, Otokar dispune de o reţea de puncte de servicii în măsură să asigure punerea în funcţiune, întreţinerea şi repararea vehiculelor dumneavoastră£.

Solicitarea broşurii dumneavoastră e-KENT C

Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de noul nostru vehicul 100% electric e-KENT C.

Vă vom trimite broşura, precum şi fişa cu caracteristicile noului nostru vehicul de transport public pentru mediul urban, după primirea şi prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Vă mulţumim că aţi fost de acord să ni le furnizaţi în continuare:

Pentru Otokar Europe, siguranţa datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă. Informaţiile colectate prin intermediul acestui formular sunt înregistrate într-un fişier electronic de către Otokar Europe SAS în scopul gestionării relaţiei comerciale. Acestea nu sunt, în niciun caz, transmise către terţi şi sunt destinate exclusiv departamentului comercial. Acestea sunt păstrate timp de 3 ani. Aveţi dreptul de a accesa datele dumneavoastră cu caracter personal. În plus, puteţi solicita în orice moment rectificarea sau ştergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării acestora, fără a furniza un motiv atunci când este vorba despre utilizarea datelor în scopuri comerciale (inclusiv prin poştă şi apel telefonic), însă justificând opunerea prin prezentarea unei situaţii particulare în alte cazuri, sau de a solicita limitarea unei astfel de prelucrări. Puteţi solicita comunicarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un format structurat standard.

Câmpurile indicate prin * sunt obligatorii