În România, Otokar dispune de o reţea de puncte de servicii în măsură să asigure punerea în funcţiune, întreţinerea şi repararea vehiculelor dumneavoastră£.

SPECIFICAŢII LEGALE

1. PREZENTAREA SITE-ULUI.

În temeiul articolului 6 al Legii nr. 2004-575 din 21 iunie 2004 privind încrederea în economia digitală, utilizatorii site-ului www.otokareurope.ro au fost informaţi referitor la identitatea diferitelor părţi care intervin în cadrul realizării şi monitorizării acestuia:

Proprietar: Otokar Europe SAS – Rue du Noyer 24, Parc Les Scientifiques De Roissy Lot A-3, 95700 Roissy-en-France

Responsabil publicare: Dl. DENIS TOUBLANC – dtoublanc@otokar.com
Responsabilul cu publicarea este o persoană fizică sau juridică
Gazda: Amazon AWS - Eschborner Landstrasse 100, Frankfurt am Main 60489, Germany

2. Condiţii generale de utilizare a site-ului şi serviciile asigurate.

Utilizarea site-ului www.otokareurope.ro implică acceptarea integrală a condiţiilor generale de utilizare descrise în continuare. Aceste condiţii de utilizare pot fi modificate sau completate în orice moment; prin urmare, utilizatorii site-ului www.otokareurope.ro sunt invitaţi să le consulte în mod regulat.

Acest site le este, în mod normal, accesibil utilizatorilor în orice moment. O întrerupere din motive tehnice poate totuşi fi stabilită de Otokar Europe SAS, care va face tot posibilul să le comunice în prealabil utilizatorilor data şi ora intervenţiei.

Otokar Europe SAS depune eforturi să furnizeze pe site-ul www.otokareurope.ro informaţii cât mai exacte cu putinţă. Totuşi, firma nu va fi răspunzătoare pentru omisiunile, inexactităţile şi deficienţele aferente actualizării, indiferent dacă sunt cauzate de aceasta sau de partenerii terţi care îi furnizează aceste informaţii.

Site-ul www.otokareurope.ro este actualizat zilnic de Otokar Europe SAS.

În acelaşi fel, specificaţiile legale pot fi modificate în orice moment: cu toate acestea, ele sunt obligatorii pentru utilizatori, care sunt rugaţi să le consulte cât mai des posibil pentru a se familiariza cu ele.

3. Descrierea serviciilor furnizate.

Site-ul www.otokareurope.ro are drept obiect furnizarea de informaţii referitoare la ansamblul activităţilor firmei.

Otokar Europe SAS depune eforturi să furnizeze pe site-ul www.otokareurope.ro  informaţii cât mai exacte cu putinţă. Totuşi, firma nu va fi răspunzătoare pentru omisiunile, inexactităţile şi deficienţele aferente actualizării, indiferent dacă sunt cauzate de aceasta sau de partenerii terţi care îi furnizează aceste informaţii.

Toate informaţiile prezente pe site-ul www.otokareurope.ro www.otokareurope.ro  sunt oferite cu titlu orientativ şi pot fi modificate. În plus, informaţiile care figurează pe site-ul www.otokareurope.ro  nu sunt exhaustive. Ele sunt oferite sub rezerva modificărilor efectuate după postarea online.

4. Limitări contractuale privind datele tehnice.

Site-ul utilizează tehnologia Django.

Site-ul web nu va putea fi considerat răspunzător pentru daunele materiale legate de utilizarea site-ului. În plus, utilizatorul site-ului se angajează să acceseze site-ul utilizând un echipament recent, care nu conţine viruşi, cu browser de ultimă generaţie şi actualizat

5. Proprietate intelectuală şi contrafaceri.

Otokar Europe SAS este proprietara drepturilor de proprietate intelectuală sau deţine drepturi de utilizare asupra tuturor elementelor accesibile pe site, în special asupra textelor, imaginilor, elementelor grafice, siglei, pictogramelor, sunetelor, software-urilor.

Orice reproducere, reprezentare, modificare, publicare, adaptare integrală sau parţială a elementelor acestui site, indiferent de mijloacele sau procedeele utilizate, este interzisă, exceptând acordul prealabil în scris al: Otokar Europe SAS.

Orice exploatare neautorizată a site-ului sau a unuia dintre elementele sale constituie o încălcare a prevederilor legale şi va fi monitorizată în conformitate cu prevederile L.335-2 şi următoarele din Codul proprietăţii intelectuale.

6. Limitări ale responsabilităţii.

Otokar Europe SAS nu este răspunzătoare pentru daunele directe şi indirecte cauzate echipamentului utilizatorului, în timpul accesului la site-ul Otokar Europe SAS şi care rezultă fie din utilizarea unui echipament care nu îndeplineşte specificaţiile indicate la punctul 4, fie în urma apariţiei unei erori sau a unei incompatibilităţi.

Otokar Europe SAS nu este, de asemenea, răspunzătoare pentru daunele indirecte (precum pierderea pieţii sau pierderea unei oportunităţi) ca urmare a utilizării site-ului www.otokareurope.ro.

Spaţiile interactive (posibilitatea de a adresa întrebări în spaţiul destinat contactului) sunt la dispoziţia utilizatorilor. Otokar Europe SAS îşi rezervă dreptul de a elimina, fără notificare prealabilă, orice conţinut din acest spaţiu care ar putea contraveni legislaţiei aplicabile în Franţa, în special specificaţiilor referitoare la protecţia datelor cu caracter personal. Când este cazul, Otokar Europe SAS îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a pune în discuţie răspunderea civilă şi/sau penală a utilizatorului, în special în cazul unui mesaj cu caracter rasist, injurios, defăimător sau pornografic, indiferent de suportul utilizat (text, fotografii etc.).